Walk and Talk Coaching

Walk and Talk Coaching

Sæt tankerne fri, hvor der er højest til loftet. Only the sky is the limit, når du bevæger dig i det fri, og en gåtur kan ofte være lige præcis det, der skal til, for at tankerne flyder friere, og løsningerne på dine udfordringer finder vej.

Her får du muligheden for Walk & Talk Coaching!

Det er når man går, at de store tanker fødes, sagde Nietzche, og det havde han fuldstændig ret i.

Derfor får du hos Peak Outcome også muligheden for at lufte dine tanker via Walk and Talk Coaching med en professionel sparringspartner, som lytter til dig og hjælper dig med at føde og gribe de tanker, som støtter dig bedst på din videre vej.

Hvorfor vælge Walk & Talk Coaching?

For mange mennesker kan Walk & Talk Coaching være nemmere at ”gå til” end ’klassisk coaching’, hvor man sidder indenfor og ser direkte på hinanden. Dels iltes hjernen meget bedre, når man bevæger sig, og herudover kan det virke frisættende for talen og tankevirksomheden, at man ikke behøver fokusere på et andet menneske (i dette tilfælde mig), mens man sætter lyd på sine tanker.

Når kroppen er med, kan du opleve, at det føles nemmere at mærke dig selv og forblive i kontakt med dit inderste, mens du taler og bearbejder det, du taler med mig om – og jeg har naturligvis fuld fokus på dig og din proces under hver en Walk and Talk coachingsession.

Walk and Talk Coaching v. Peak Outcome

Hvordan foregår Walk & Talk Coaching?

Walk & talk Coaching hos mig foregår præcis som al anden coaching – som du kan læse mere om her, på siden om coaching – forskellen er blot, at vi mødes ude og bogstaveligt talt går gennem sessionen.

Vi mødes på et på forhånd aftalt sted, typisk et sted i København, hvor der er enten vand, vegetation eller begge dele.

Som med al anden coaching aftaler vi enten på forhånd eller senest ved sessionens begyndelse, hvad du vil arbejde med under din coachingsession, og med udgangspunkt i dette mål går vi så – igen helt bogstaveligt – sessionen igennem.

Hvor længe varer en Walk & Talk Coachingsession
– og hvor langt går vi?

En Walk & Talk coachingsession har en varighed á 1,5 time. Fra vi mødes, til vi tager afsked.

Alt efter gåtempo kan turen vare ca. halvanden til fire kilometer, men vi går hverken længere eller hurtigere, end du har lyst til – og vi spurter under ingen omstændigheder afsted, for alle tankerne, du lufter, skal kunne følge med!

Hvad betyder vejret for Walk & Talk Coaching?

Man siger jo, at der ikke findes dårligt vejr – blot dårlig påklædning. Og om end der er noget om snakken, er det ikke just befordrende for dit resultat af coachingen, hvis du er ved at fryse ihjel eller bliver blæst omkuld af en stiv kuling!

Så nej, vi går ingen steder, hvis det står ned i stænger, der er isslag eller snestorm, men ved let regn, gråvejr, sne eller hedebølge, holder vi os til det, man siger, klæder os på efter vejret og gennemfører sessionen som aftalt.

Lyder det som noget for dig, at slå to fluer med et smæk; komme ud i den friske luft og blive coachet godt igennem?

Så kontakt mig i dag og lad os aftale tid og sted for din første Walk & Talk Coachingsession.

“Tab for Alt ikke Lysten til at gaae: Jeg gaaer mig hver Dag det daglige Velbefindende til og gaaer fra enhver Sygdom; jeg har gaaet mig mine bedste Tanker til, og jeg kjender ingen Tanke saa tung, at man jo ikke [kan] gaae fra den”

– Søren Kierkegaard