Coaching

Her på siden kan du læse om, hvad coaching er, og hvordan coaching foregår hos Peak Outcome
v. Helle-Monika Hobbs

Hvad er coaching?

Et forløb hos en coach er helt kort sagt: Et samtaleforløb med et klart fokus og mål, som tager udgangspunkt i dine ønsker og behov for forandring.

Din coach fungerer således både som en fortrolig samtalepartner og som en form for spejl og sparringspartner for dig – uden fordomme og forventninger – fra start til slut, gennem dit coachingforløb.

Dog forventer jeg, at du tager ansvar for din egen udvikling og overholder aftaler om hjemmeopgaver m.v., så du kan få det optimale ud af coachingen og nå de resultater og mål, som vi sammen definerer for dit forløb hos mig.

Hvad kan du bruge coaching til?

Coaching kan bl.a. hjælpe dig til at:

  • Belyse og afklare psykologiske, faglige og relationelle problemstillinger
  • Få fuldstændig klarhed over hvad det er, der hindrer dig i at opnå det, du ønsker
  • Blive bevidst om, hvad der skal til, for at du kan rydde forhindringerne af vejen og overkomme dine udfordringer
  • Finde frem til de løsninger, som passer allerbedst til at ændre på lige netop din situation
  • Finde modet og drivkraften til at handle på dine ønsker og drømme
  • Lægge og følge den plan, som skaber forandringerne og fører dig i mål

Hvordan foregår coaching?

I et coaching-forløb hos mig bliver du mødt og rummet gennem aktiv og empatisk lytning. Udgangspunktet er det, du ønsker at blive coachet på, omdrejningspunkterne er det, der ligger til grund for dit ønske, dine udfordringer ift. at nå dit mål og dine muligheder for at rydde forhindringerne af vejen og opnå det, du drømmer om.

Du får en professionel samtalepartner

Som din coach fungerer jeg som en professionel samtalepartner, og du vil opleve, at jeg er nærværende, fordomsfri, tilstede og ægte interesseret i dig og det, du deler med mig – mens jeg lytter efter og påpeger åbninger og sprækker i din fortælling, som kan hjælpe dig til at finde de ressourcer i dig selv, som du kan trække på, for at skabe den forandring, du ønsker og har behov for.

En sparringspartner til at træffe de rigtige valg

Og så vil du arbejde med dine udfordringer. De udfordringer, som er vigtigst for dig at arbejde med her og nu. Jeg hjælper dig til at se dem klart og til at finde modet til at handle på dem. På den måde fungerer jeg som din coach også som din sparringspartner. Som den, der holder spejlet op foran dig og hjælper dig med at pudse det, så du kan se klart og erkende og beslutte dig for, hvad du kan og vil forandre i dig selv og dit liv – i fuld bevidsthed om, hvilke konsekvenser det vil føre med sig.

En hånd i ryggen – hele vejen til dit mål

Når du har besluttet dig for at handle på dine erkendelser, er jeg hånden i ryggen på dig, som hjælper og støtter dig gennem forandringerne, du skaber. Jeg udfordrer dig på dine hæmmende overbevisninger, fastholder dig på dine værdier og din beslutning, og hvis du er ved at miste modet, inspirerer jeg dig til at genfinde motivationen, energien og troen på dig selv, dit værd og dine mål.

Kort sagt hjælper jeg dig gennem afklaring, erkendelse, accept, beslutninger og handling til at finde mulighederne og skabe de forandringer, som er vigtige for dig og dit liv her og nu.

Sådan foregår coaching hos mig, og du er meget velkommen til at kontakte mig, hvis du overvejer, om et coachingforløb er det rigtige for dig.

Spar tid med Online Coaching – eller få mere tid med Walk and Talk Coaching!

Jeg har rigtig god erfaring med online coaching og ved, at det for mange kan gøre det meget nemmere at finde tid til sessionerne i en travl hverdag, hvorfor det også er muligt at vælge online coaching hos mig.
Med online coaching kan du sidde i ro og mag derhjemme eller på et egnet sted på din arbejdsplads og behøver hverken tage en halv fridag eller tænke på transport eller parkering i København.

Nemmere bli’r det ikke :-)

Vil du hellere have en længere session, hvor vi bogstaveligt talt går tingene igennem, tilbyder jeg også Walk and Talk Coaching.
Her skal du dog bevæge dig hjemmefra og møde mig i København, hvor jeg vil hjælpe dig med at sætte tankerne fri under åben himmel.

Du har således tre muligheder for, hvordan du vil coaches hos mig – du kan vælge det fysiske møde, hvor vi sidder sammen i et lokale til formålet, online coaching, hvor vi sidder sammen hver for sig, eller Walk and Talk coaching, hvor vi sammen bevæger os afsted, mens du bliver coachet.

Valget er dit, og det står dig helt frit at veksle mellem de forskellige muligheder hos mig.

OBS: Coaching er ikke terapi

Et forløb hos en coach er ikke et terapiforløb, som hvis du f.eks. går til en psykolog eller psykoterapeut, og selvom du kan skabe endda meget store livsændringer gennem et coachingforløb, skal du ikke vælge coaching til at bearbejde traumer og voldsomme livskriser.

Ligesom hos en terapeut vil du gennem et seriøst coachingforløb gå igennem en udvikling, hvor du kommer i kontakt med dybere lag af din personlighed, mens du bliver mere bevidst om dine følelser, overbevisninger, handlemønstre og værdier.

Det er netop denne skærpede bevidsthed og erkendelserne, som du gør dig undervejs i coachingforløbet, jeg som din coach vil hjælpe dig til at bruge, så du skridt for skridt kan nå dit mål og skabe de forandringer, du ønsker i dit liv.
Coaching er altså et redskab til at handle på – ikke noget, du skal benytte dig af, når du har brug for terapeutisk hjælp <3