Karrierecoaching

Er du trist og træt af dit arbejdsliv?
Overvejer du at skifte job eller foretage et karriereskift?
Book en session hos en erfaren karrierecoach og lad karrierecoaching hjælpe dig på vej.

Karrierecoaching v. erfaren karrierecoach

Tag hånd om dit arbejdsliv med karrierecoaching

Mistrives du i dit nuværende job? Føler du dig udbrændt, uforløst eller stresset?

Har du ofte tanker som ”Skal jeg skifte job?” eller ”Skal jeg lave et karriereskift?”

Handler det om dit arbejdsmiljø, eller går du rundt med en følelse af, at du ikke rigtigt får brugt dine kompetencer, har indflydelse på opgaveløsningen og arbejdsgangene eller får mulighed for at udvikle dig, hvis du bliver i jobbet?

Måske overvejer du at skifte job, men bliver hvor du er, fordi du ved, hvad du har, men ikke hvad du ellers kan få?
Måske overvejer du et karriereskift, men bekymrer dig over din økonomi, dine kompetencer eller din alder og føler dig usikker på, om det overhovedet giver mening, at foretage et karriereskift, hvis du står midt i livet – eller måske sent i livet?

Få hjælp hos en professionel karrierecoach

Om grunden til din mistrivsel skyldes, at du savner indflydelse, udvikling, udfordringer, ansvar, frihed, anerkendelse eller noget helt andet i dit arbejdsliv, kan være svært at afgøre eller gøre noget ved, hvis du står helt alene med dine tanker og følelser på jobbet.

Og har du ikke en lydhør og opmærksom leder, kan det synes uoverskueligt for dig at ændre på din situation.

Oveni kommer måske andres meninger om din arbejdssituation. Kolleger, familie og venner har ofte mange holdninger, som kan være både velmenende og støttende, men alle andres meninger bunder i deres egne overbevisninger og motiver – som ikke nødvendigvis er kongruente med dine grundlæggende værdier. Og dem skal dit valg nødvendigvis baseres på, hvis du for alvor vil ændre på din arbejdssituation og opnå et arbejdsliv, som du trives i.

Når du vælger karrierecoaching hos mig, kan du forvente, at jeg hjælper dig til at sortere støjen fra og finde helt ind til kernen af, hvad et job egentlig skal give dig.

Hvad er karrierecoaching?

Karrierecoaching foregår som al anden coaching; der er fuld fokus på dig og dine tanker og følelser, og målet med coachingen er, at du når det mål, du sætter dig for dit arbejdsliv.

Du behøver ikke at have et klart mål, når du starter dit forløb med karrierecoaching hos mig, det er længe nok, at du har en fornemmelse af, at noget i dit arbejdsliv skal ændres…

Jeg hjælper dig til at blive helt klar på, hvad der gør, at du ikke trives i dit nuværende job, om det er noget, der kan løses – og hvis ja; hvordan – eller, om det er på tide, at du forlader din nuværende arbejdsplads.

Sagt med andre ord: Gennem karrierecoaching vil du skridt for skridt blive helt afklaret på, om du vil blive, skifte job eller foretage et karriereskift.

Hvordan foregår karrierecoaching?

På vejen mod dit mål arbejder vi blandt andet med dine værdier, dine overbevisninger, dine drømme, din bekymring og frygt – og et frisk blik på dine kompetencer, og du vil opleve, at din selvtillid bliver boostet, mens du bliver mere og mere afklaret om, hvem du er i dag, og hvad du egentlig vil have ud af dit arbejdsliv.

Når du har opnået denne klarhed, er du parat til næste skridt, og her holder jeg hånden i ryggen på dig og støtter dig i at sætte handling bag dine ord og tanker. Om det så handler om at få skabt forandringer på din nuværende arbejdsplads, lave et karriereskift og følge en ny karriereplan eller måske sige farvel til din nuværende arbejdsplads og søge et andet job.

Coaching v. Helle-Monika Hobbs, Peak Outcome

Få hjælp til din jobsøgning fra en erfaren Jobcoach

Udover karrierecoaching har jeg mange års erfaring som jobcoach, så ønsker du hjælp til jobsøgning, kan du også få rådgivning i forbindelse med at udfærdige CV og kvalificeret hjælp til at skrive gode ansøgninger.

Endvidere har jeg hjulpet et væld af mennesker med at blive klar til jobsamtaler, så vil du klædes på til den optimale jobsamtale, have hjælp til at få ro på nerverne inden et vigtigt jobinterview og i det hele taget sikre dig, at du er velforberedt og klarer dig godt til jobsamtalen, hjælper jeg dig også meget gerne med det.

Karrierecoaching for iværksættere

Går du med en drøm om at få foden under eget bord? At smide chefen på porten og blive herre eller frue i eget hus?
Om at gå fra at være lønmodtager til at blive selvstændig erhvervsdrivende?

Føler du, det er et stort spring at tage?
Er du i tvivl om, om vingerne kan bære?

Savner du hjælp og sparring til at afklare og definere dit kerneprodukt, din målgruppe, strategien for din markedsføring og i det hele taget lægge en plan for at komme godt i gang med en bæredygtig forretning?

Vælg karrierecoaching for iværksættere – og få hjælp til din markedsføring

Når du vælger et karrierecoachingforløb hos mig med målet om at gå fra lønmodtager til selvstændig erhvervsdrivende, kan du trække på mig som mere end ”blot” din coach.

Udover at gøre brug af min mangeårige erfaring med at coache og drive selvstændigt erhverv med coaching, rådgivning, foredrag og undervisning, kan du få hjælp og sparring til at lægge og følge planen, der gør din drøm om egen virksomhed til virkelighed.

Endvidere kan jeg hjælpe dig godt i gang med din markedsføring, herunder hvordan du bedst laver en hjemmeside og markedsfører dig online ved hjælp af søgemaskineoptimering/SEO.

– Se alt om mine SEO-ydelser på mit website om SEOBITCH & Co.