Team Peak Outcome


Helle-Monika Hobbs, Peak OutcomeHelle-Monika Hobbs

Helle-Monika er kvinden bag Peak Outcome, som udover ydelserne her på sitet også udbyder ydelser indenfor online marketing, herunder søgemaskineoptimering, SEO-tekster og marketing-coaching. Dette kan du se mere om på sitet om SEOBITCH & Co, som du finder her: https://www.seobitch.dk/

Helle-Monika er med sine 15 år i branchen en dreven konsulent indenfor undervisning, foredrag, coaching, karriereudvikling, rådgivning og markedsføring samt kursusudvikling og facilitering af workshops, seminarer, afklarings- og udviklingsforløb på tværs af organisatoriske niveauer og brancher.

Af andre erhvervserfaringer kan hun trække på sin alsidige karriere indenfor online marketing, Key Account Management og projektledelse samt de yngre år, hvor hun erhvervede sig som butiksassistent, forretningsbestyrer, dekoratør, sanger, komponist og performer. Helle-Monika er certificeret NLP Practitioner, NLP Master Practitioner samt life- og business coach, og har drevet egen konsulentvirksomhed siden 2006.

Som leverandør til resultatorienterede forandringsprocesser er hun en dynamisk aktør, som vægter professionalisme, integritet, drive, nytænkning og bæredygtighed, når hun sætter sit hold og løfter udviklingsopgaver for specialister, ledere og teams.

Som facilitator af seminarer og workshops etablerer og leder hun resultatskabende processer via en personlig stil, som er dedikeret, dynamisk, kreativ og fokuseret. Med stor menneskelig og faglig indsigt og erfaring skaber hun gode rammer for gruppens refleksion, læring og udvikling, og som formidler leverer hun sprudlende og engageret med sit stærke nærvær og sin passionerede infotainment-stil.

I det personlige coachingforløb er hun en rummelig, analytisk, skarp og udfordrende sparringspartner, som med empati og nærvær skaber et tillidsfuldt rum, hvor du som leder og medarbejder mødes på dine individuelle udfordringer og behov og støttes i at finde de bæredygtige løsninger til vejen videre.


Amina Carsce Nissen, Peak Outcome

Amina Carsce Nissen

Amina er uddannet Cand. Soc. i Politisk Kommunikation og Ledelse, projektlederuddannet hos Ledernes Kompetencecenter og konfliktmægleruddannet hos Rigspolitiet. Endvidere er hun en fantastisk dygtig sangerinde med en gudsbenådet stemme!

Amina er i sit es, når hun klæder ledere og medarbejdere på med kompetencer og værktøjer til at optimere relationerne, trivslen og arbejdsmiljøet i virksomheden. Med kæmpe engagement og stor tålmodighed videregiver hun de enkle og afgørende værktøjer, som gør gode ledere til endnu bedre ledere, og med fokus på værdiforøgelsen, som gode relationer bidrager til, har hun de senere år specialiseret sig i hjælpe ledere og vidensmedarbejdere til større arbejdsglæde, effektive arbejdsgange og øget produktivitet.

Når misforståelser og frustrationer får kommunikationskæden til at hoppe af, og dårlige relationer spolerer arbejdsglæde og effektivitet, er Amina den oplagte konfliktmægler og proceskonsulent at få på banen. Hun mestrer at omsætte komplekse problemstillinger til brugbare værktøjer og leder med sikker hånd processen, så uoverensstemmelser vendes til konstruktiv udveksling, og teamet opnår fleksibilitet, klarhed og kommunikation til fremadrettet handling og effektivisering.


Laila Ankerstjerne, Peak Outcome

Laila Ankerstjerne

Laila er uddannet Merkonom i Markedsføring. Gennem de seneste tretten år har hun endvidere uddannet sig i Edb-pædagogik og er certificeret indenfor NLP; Kommunikation, Practitioner, Master Practitioner samt som Tankefeltterapeut, Enneagram Master Coach, Stress Coach og Stressvejleder.

Laila har mange års erfaring med målrettet IT-undervisning af medarbejdere i en lang række danske virksomheder. Efter stillinger som underviser, virksomhedskonsulent, marketingkoordinator, chefkonsulent, projektleder og personale/produktansvarlig dedikerede Laila sig for tretten år siden helhjertet til sin store passion: arbejdet med at hjælpe andre til at nå deres mål og blive bedre til at styre deres liv gennem personlig udvikling.

Laila er en erfaren og resultatorienteret coach og proceskonsulent, som leverer inspirerende, vedkommende, målrettet og brugbar sparring og undervisning. Trivsel og sammenhængskraft er vigtige faktorer i de processer, hun faciliterer, og hun er en sand mester i kombinationen af den personlige og professionelle udvikling.

Med et stærkt nærvær samt stor varme og målrettethed udfordrer, støtter og guider hun både teams og enkeltindivider efter devisen: ”Når du er glad og tilfreds, kan du være meget mere for de mennesker, der er en del af din hverdag – både på arbejdspladsen og privat!”


For altid at kunne levere de stærkeste kræfter til en given opgave har vi hos Peak Outcome endvidere allieret os med flere andre kompetente konsulenter og rådgivere, så vi til hver en tid kan sætte præcis det hold, som er det bedste match til den aktuelle opgaveløsning.

Disse kræfter inddrages og præsenteres på forhånd for kunden, når behovet er afklaret og strategien for den aktuelle opgaveløsning lægges.


Vil du optimere din lederstil, dit team eller andet ved din virksomhed? Kontakt Peak Outcome her!

Back to Top